Válogatott névátírás

Kérjük, hogy a névátírás előtt figyelmesen olvassa el az alábbi tájékoztatót.

A megvásárolt belépőjegyeket/bérleteket annak tulajdonosa (akinek az adatai a jegyen vagy bérleten szerepelnek) átírhatja más névre online.

Az átíráshoz először egy névátírás utalványt kell vásárolni. Egy utalvánnyal átírható egy jegy, egy bérlethez tartozó mérkőzés vagy a teljes bérlet is. A vásárlás után e-mailben elküldjük az utalvány letöltéséhez szükséges linket.

Az átíráshoz a Névátírás felületen kattintson a névátírás gombra és írja be a megvásárolt utalvány vonalkódját, valamint az átírandó jegy vagy bérlet vonalkódját.

1.) Jegy átírása

Adja meg az új tulajdonos adatait. A jegy többszöri átírására nincs mód.

2.) Bérlethez tartozó mérkőzés átírása

Válassza ki a megfelelő meccset és adja meg az új tulajdonos adatait. Az eredeti tulajdonos bérlete érvényes marad a bérlet többi meccsére, de az átírt meccsre nem tud belépni a bérlettel. Az új tulajdonos egy új jegyet kap, új vonalkóddal a megadott meccsre. Ez az új jegy már nem írható át még egyszer. A régi bérlet további meccseinek átírásához új utalványt kell vásárolni.

3.) Teljes bérlet átírása

Adja meg az új tulajdonos adatait. Az új tulajdonos új bérletet kap, új vonalkóddal, ezzel tud belépni a bérlethez tartozó meccsekre. Újbóli átírásra nincs lehetőség, sem az egyes mérkőzések, sem a teljes bérlet esetében. A régi bérlet érvénytelenné válik.

 

 További fontos tudnivalók:

- Amennyiben az átírandó jegyet vagy bérletet SZURKOLÓI KÁRTYÁVAL nevesítették, kizárólag egy szurkolói kártya tulajdonos részére írható át, az új tulajdonos kártyaszámának és a hozzá tartozó PIN kódnak a megadásával.

- Az átírás igénylése után ellenőrizzük az újonnan megadott tulajdonos jogosultságát. Nem lehetséges az adott jegy vagy bérlet átírása, ha a megadott új tulajdonos nevéhez már egy másik jegy vagy bérlet is tartozik, amellyel beléphetne valamelyik érintett mérkőzésre. Szintén ellenőrizzük az új tulajdonost a Sportrendészeti Nyilvántartás adatbázisában. Amennyiben az ellenőrzések alapján az új tulajdonos jogosult látogatni a meccset, e-mailben elküldjük az eredeti vásárláskor megadott e-mail címre az új jegyet vagy bérletet.

Biztonsági vagy egyéb indokolt okra hivatkozva az MLSZ bármelyik mérkőzés esetén dönthet, úgy, hogy nem ad lehetőséget a már megvásárolt belépőjegyek/bérletek névátírására, amelyről előzetesen tájékoztatja a szurkolókat!

Névátírás utalvány

Már csak néhány percig tartjuk fenn önnek a kiválasztott jegyeket!

A 15 perces vásárlási időkorlát hamarosan lejár.

A hátralévő idő:

00:00

tétel a kosárban

Fizetendő összeg:

Lejárt a vásárlási időkorlát!

Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!